hello world!
FőoldalBlog
Itt vagy: 
Kezdőlap » Impresszum

Impresszum

A honlap üzemeltetője:
Kubinszky Zsófia

Elektronikus levelezési címe:
Tárhelyszolgáltató adatai:
AC Computing Bt.
1035 Budapest
Kerék utca 26.
Online vitarendezés

Az oldal felhasználói jogosultak az Európai Bizottság online vitarendezési felületén panaszt tenni.

Az ehhez szükséges elérhetőségeink az impresszumban találhatók. Szeretnénk azonban tájékoztatni, hogy nem vagyunk kötelesek a vitarendezési eljárásban részt venni.
Saját és linkelt tartalmakkal kapcsolatos felelősség
A honlapot folyamatosan tovább fejlesztjük és törekszünk helyes és aktuális információkat megosztani. Mindemellett nem tudunk felelősséget vállalni valamennyi tartalom helyességéért, különösen nem a külső, harmadik fél által biztosított tartalmakért. A honlapunk más honlapokra irányuló linkeket tartalmaz, mely lapok tartalmáért nem vagyunk felelősek.

Külső tartalomszolgáltatók
A külső tartalomszolgáltatókhoz (például, de nem kizárólag a Google Mapshez) vezető linkekre kattintva Ön elfogadja, hogy Ön és az említett tartalomszolgáltatók között adatcsere történik. A weboldal üzemeltetőjeként nincs befolyásunk arra, hogy a külső tartalomszolgáltatók hogyan használják fel az Ön adatait, mivel ez kizárólag az ő saját adatvédelmi szabályaik és általános szerződési feltételeik hatálya alá tartozik.

Szerzői jogi tájékoztatás
A honlapunkon található tartalmak (különösen, de nem kizárólag a képek, szövegek, videók, fényképek, tervek, ábrák) szerzői jog által védettek.
A szerzői jogok tulajdonosai kifejezett hozzájárulása nélkül a honlap bármely részének terjesztése, sokszorosítása, módosítása, tárolása tilos. A jelen honlapon található valamennyi információ, adat valamint a honlappal kapcsolatos valamennyi tevékenység kizárólag magyar jog hatálya alá esik.

Adatvédelem
Adatvédelmi szabályzatunk a láblécben található linken elérhető. 
Amennyiben aggályos, helytelen, jogsértő, vagy ilyennek tűnő tartalmat talál a honlapon vagy egy linkelt címen, kérjük hogy haladéktalanul jelezze valamelyik elérhetőségünkön. Előre is köszönjük!
Minden jog fenntartva © 
2023
Minden jog fenntartva © 
2023